Alătură-te unui grup de rugăciune pe Skype

         Dacă intenţionezi să conduci sau să te alături unei sesiuni de rugăciune de o oră pe Skype împreună cu alți credincioşi care se roagă pentru scopurile şi planurile lui Dumnezeu pentru Libia, acestea sunt momente extraordinare prin care te poţi conecta cu mijlocitori din toată lumea.

       Dacă dorești să participi la o întâlnire de rugăciune pe Skype, te rugăm să ne contactezi prin email la info@pray4libya.ro și te vom pune în legătură cu un grup potrivit.

     Dacă dorești să începi un grup nou de rugăciune pe Skype te rugăm să ne trimiți un mail la info@pray4libya.ro şi noi vom fi bucuroşi să te ajutăm cu grupul de credincioşi și detaliile tehnice necesare pentru o sesiune de succes.  

     De asemenea poți să participi sau să facilitezi un grup de rugăciune în limba engleză. Pentru aceasta ai la dispoziție site-ul Pray4Libya.net unde vei găsi mai multe informații în acest sens.

     Ai nevoie doar de un cont de Skype, care este gratuit, un facilitator al apelului, precum și o persoană care se va ocupa ca totul să funcționeze bine din punct de vedere tehnic (cum ar fi adăugarea participanților la întâlnirea de rugăciune).