Mijlocim pentru Libia în 2015

      2015-Anul de rugăciune pentru Libia este un răspuns la chemarea lui Dumnezeu de a mijloci pentru Libia. Multe organizații, biserici şi credincioşi sunt încredinţaţi că anul acesta este timpul să înălţăm pentru Libia rugăciuni înflăcărate care “să mute munţii din loc”.

    Pray4Libya.ro a lansat inţiativa 2015-Anul de rugăciune pentru Libia pentru a-i mobiliza şi asista pe cei care au pe inimă chemarea de a se ruga pentru Libia. Acesta este un moment critic din istoria Libiei care trece prin schimbări politice şi spirituale dramatice atât în interiorul cât şi în exteriorul ţării. Acum este momentul să ne unim în rugăciune şi să strigăm către Dumnezeu pentru Libia.

IMPLICĂ-TE!

     Există multe modalităţi prin care poţi să te implici. Cea mai la îndedmână este să te abonezi prin e-mail la motivele de rugăciune actualizate săptămânal.

     Poți traduce motivele de rugăciune actualizate. Acesta este un rol crucial pentru ca tot mai mulţi credincioşi să devină mijlocitori în rugăciune.

     O altă opțiune este să devii un mobilizator şi ambasador al rugăciunii pentru Libia în biserica ta, la locul de muncă, în agenţia misionară sau în ţară. 

   Ca parte a echipei de mobilizare, sau ca partener pe termen scurt, te poţi alătura la evenimentele de rugăciune colective. Unele dintre acestea vor fi evenimente online, altele se vor desfăşura în anumite locaţii.